Citrus Dezodorans

Potpuno prirodna svežina koja neutrališe neprijatne mirise.

Želite da sarađujete sa vašim telom, ne da radite protiv njega. Naprskajte eterična ulja citrusa i osetite pravu svežinu prirode.

Vodeća biljka

Citrus

Opšte je poznato da je ovo kiselo voće prepuno vitamina C.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Weleda Citrus Dezodorans pruža prirodnu svežinu energijom eteričnih ulja limuna i narandže koji neutrališu neprijatne mirise.

Ne zatvara pore i koža može da diše pa ne izaziva svrab ili iritacije. Nalazi se u reciklažnoj staklenoj flašici bez aerosol pumpice, bez aluminijuma i od potpuno prirodnih sastojaka jer želi najbolje vašem telu i Zemlji. Limun jednako svežina – to je prirodno dobar osećaj.

Beneficije

Neutrališe i sprečava neprijatne mirise, održava prirodne regulativne funkcije kože. Dermatološki testirano i kompatibilno s kožom. Bez antipespiranata uključujući i aluminijumske soli, veštačke konzervanse, mirise, boje i sirovine na bazi mineralnih ulja.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Sastojci

Sastojci

Ulje kore limuna

Citrus Limon (Lemon) Peel Oil

Ulje kore limuna je eterično ulje iz limunove kore. Pored drugih prirodnih eteričnih ulja koristi se za aromatizaciju. 

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Naprskajte pazušnu regiju. Dostupan i u obliku mini-dezodoransa za torbu. Izbegavati kontakt s očima ili sluznicom. Zapaljivo.