Divlja ruža - Dnevna krema

Efikasna nega kože, za zaštitu od prvih znakova starenja.

Osetite somotsku mekoću ružinih latica i očuvajte mladalačku vitalnost i prelepi sjaj vaše kože, svaki dan

Vodeća biljka

Divlja ruža

Neukrotiva lepota u harmoniji sa snagom

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Suvoj koži je potrebna pomoć da održi vitalnost u najužurbanijim danima vašeg života. Ova bogata krema kombinuje dve lepotice – ulje semenki organski gajene divlje muskatne ruže koje podstiče regeneraciju, dok meke latice damask ruže pružaju očaravajući miris. Vešto pomešani biljni sastojci čine ovu kremu efikasnim borcem protiv prvih znakova starenja. Ublažava prve bore i održava teksturu i elastičnost. Mala pomoć nikada nije bila ovako velikodušno ponuđena.

Beneficije

Dejstvo – hidrira, ublažava prve bore i omekšava kožu. Čuva elastičnost i vitalnost, efikasno štiti od prvih znakova starenja. Za dnevnu upotrebu – može se koristiti kao podloga za šminku.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Dadès Valley, Maroko

Damask ruža

Tokom sezone cvetanja,čitavom dolinom Dad u Maroku širi se miris damask ruža.

Saznajte više
Map of Morocco - Wild Rose

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Naneti na lice, vrat i dekolte svako jutro nakon čišćenja i toniziranja. Za blaže hidriranje, probajte Dnevno-noćni fluid za lice od divlje ruže za normalnu i suvu kožu.