Kaktus - Hidratantna krema za lice

Efkasna hidratacija normalne i suve kože

Naša lagana hidratantna krema za lice pomaže vašoj koži da u sebi sačuva vodu poput kaktusa, održavajući je hidriranom do 24 sata.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Omogućite žednoj koži lica pojačanu hidrataciju pomoću ovog intenzivnog hidratantnog fluida. Koristi ekstrakt organskog kaktusa opuncija u laganoj formuli, koja ne dovodi do prosijavanja, za hidrataciju u trajanju do 24 sata.

Naš jedinstveni postupak kojim izdvajamo blagotvorna svojstva kaktusa omogućava vašoj koži da dugotrajno uživa u osećaju hidratacije. Dokazano je da polisaharidi iz ove biljke, koji vezuju vodu, prirodno vlaže vašu kožu.

Dodatak aloja vere u bazi biljnih ulja, takođe pomaže koži da reaktivira sposobnost skladištenja vode.
Rezultat je trenutno i dugotrajno hidrirana, osvežena koža, zdravog izgleda - bez prosijavanja lica.

Beneficije

 

  • Trenutno hidrira - u trajanju do 24 sata
  • Ojačava zaštitnu barijeru kože
  • Patent EU na čekanju za jedinstveni proizvodni postupak dobijanja ekstrakta kaktusa opuncija
  • Dermatološki testirana tolerancija kože
  • Nekomedogeno: ne blokira pore
+64%

pojačana hidriranost kože**

**izmereno testiranjem, 30 minuta nakon samo jedne primene proizvoda
+97%

zaključak: koža je sveža, elastična i negovana ceo dan**

**nalaz istraživanja u kom su učstvovale 32 osobe, nakon 4 nedelje primene proizvoda dva puta dnevno

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Sastojci

Sastojci

Ekstrakt opuncije (razgranati kaktus)

Opuntia Ficus-Indica Stem Extract

Ekstrakte ogranaka kaktusa opuncija karakteriše visok sadržaj dugolančanih šećera, minerala i polifenola. Vodeni ekstrakti napravljeni od njih stvaraju intenzivno hidratantan, zaštitni sloj na koži i deluju umirujuće. Zbog toga je ekstrakt posebno pogodan za negu suve kože.

Aloe Vera

Aloe Barbadensis Leaf Juice

Aloja sadrži proste i složene šećere, kao i vitamine i proteine u tkivu lišća u kom se skladišti voda. Gel aloje formira rashlađujući i zaštitni mukusni sloj na koži koji obezbeđuje i zadržava vlagu. Koristi se u preparatima za negu oštećene, iziritirane ili suve kože. 

 

Ši puter

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Ši puter je polučvrsta biljna mast, nalik puteru. Blagotvorni ši puter se najviše koristi za poboljšanje konzistencije. Na koži ostavlja fini film koji omekšava i održava vlagu kože. 

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Naneti na lice, vrat i dekolte nakon čišćenja. Idealno za upotrebu ujutro i uveče. Udahnite duboko, da osvežavajući miris čistih esencijalnih ulja oživi vaša čula.