Kaktus - Mist za lice

Intenzivna hidratacija svih tipova kože

Brza, efikasna primena za hidriranu kožu u trajanju do 12 sati. Ekstrakt kaktusa opuncija povećava rezerve vode u koži.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Rashlađujući, osvežavajući mist u spreju za hidriranje i oživljavanje umorne, iscrpljene kože. Koristi hidratantnu sposobnost organskog kaktusa opuncija, u kombinaciji sa esencijalnim uljima, kako bi stimulisao i vašu kožu i vaša čula. Pomaže čak i da reaktivirate sopstvenu sposobnost kože da skladišti vodu.
Rezultat je trenutn hidrirana, osvežena, jedra koža, zdravog izgleda.

Beneficije

 

  • Brzo hidriranje kože i produžena hidratacija do 12 sati
  • Oživljava i osvežava umornu kožu
  • Bez ulja, nelepljivo
  • Tonizira kožu

Dermatološki testirana tolerancija kože.

 

+56%

pojačana hidriranost kože**

**izmereno testiranjem, 30 minuta nakon samo jedne primene proizvoda
-16%

Redukovan gubitak vode: -16% **

**izmereno testiranjem, nakon 2 dana korišćenja (4 primene proizvoda)

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Sastojci

Sastojci

Ekstrakt opuncije (razgranati kaktus)

Opuntia Ficus-Indica Stem Extract

Ekstrakte ogranaka kaktusa opuncija karakteriše visok sadržaj dugolančanih šećera, minerala i polifenola. Vodeni ekstrakti napravljeni od njih stvaraju intenzivno hidratantan, zaštitni sloj na koži i deluju umirujuće. Zbog toga je ekstrakt posebno pogodan za negu suve kože.

Aloe Vera

Aloe Barbadensis Leaf Juice

Aloja sadrži proste i složene šećere, kao i vitamine i proteine u tkivu lišća u kom se skladišti voda. Gel aloje formira rashlađujući i zaštitni mukusni sloj na koži koji obezbeđuje i zadržava vlagu. Koristi se u preparatima za negu oštećene, iziritirane ili suve kože. 

 

Destilat hamamelisa

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water

Destilat Hamamelisa ima osvežavajuće, blago zatežuće i učvršćujuće dejstvo na kožu. Zato je veoma pogodan sastojak za preparate za čišćenje kože lica jer je oplemenjuje i čuva njene karakteristike i vlažnost.   

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Zatvoriti oči i sa udaljenosti raspršiti na lice, vrat i/ili dekolte bilo kada tokom dana. Koristiti pre ili posle nanošena šminke, nekoliko puta dnevno, po potrebi.
S obzirom da sužava pore, možete ga koristiti i kao tonik za lice.