Iris - Dnevno-noćni fluid za lice

Prirodni hidratant za normalnu i mešovitu kožu, za dnevnu i noćnu negu, savršena podloga za šminku.

Blagi, osvežavajući losion koji balansira i reguliše prirodni nivo vlažnosti kože. Vaš najbolji prijatelj kroz užurbani život – zgrabite svoju tubu i koristite ga stalno. 

Vodeća biljka

Iris

Omogućava balansiranu hidrataciju kože – ni previše suva, ni previše masna.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

 Kada je svaki dan pun kontrasta – posao i razbibriga, lenji dani, kasno leganje, cetralno grejanje i sunce na vašoj koži – nema boljeg prijatelja od irisa. Koren ove biljke je dobro podnosi pritisak, a njegovi cvetovi blistaju, bila suša ili poplava. Weleda zna koliko je iris dobar za kožu kojoj je potrebna ravnoteža, pa ga kombinuje sa drugim sastojcima kao što je mirišljavo ulje organski uzgajane jojobe koje štiti, hidrira i osvežava vašu kožu danonoćno. 

Beneficije

Umiruje i osvežava. Reguliše nivo vlažnosti, i održava prirodnu zaštitnu funkciju, štiti od spoljnih uticaja. Veoma pogodam kao podloga za šminku. Kompatibilnost s kožom dermatološki ispitana. 

+90%

Osećaj meke kože*

*subjektivni osećaj nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Planine Atlas, Maroko

Iris

Saznajte više o irisu, koji se organski uzgaja na planinama Atlas u Maroku, da bi se dobilo dragoceno ulje koje reguliše ravnotežu vlažnosti kože.

Saznajte više
Mapp of Morocco - Iris

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Title

Nanesite na lice, vrat i dekolte ujutru i uveče nakon čišćenja i toniziranja. Pre nanošenja šminke sačekajte nekoliko trenutaka da upije. Potrebno vam je nešto bogatije? Probajte Dnevnu i Noćnu kremu od irisa.