Nar 24h Deo Roll-On

Roll-On dezodorans sa prirodnim esencijalnim uljima, bez soli aluminijuma, jednostavan za nanošenje.

Osećajte se senzualno i sveže uz egzotični miris pomorandže, vanile i artemizije

Vodeća biljka

Nar

Nar, punica granatum, iako spolja deluje lomljivo i suvo, krije iznenađujuće bogatu i jedru unutrašnjost sa bezbroj semenki obloženih sočnim, crvenim mesom, tako da podsećaju na kamenčiće rubina

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

 Opčinjavajući miris Weleda roll-on dezodoransa od nara inspiriše čula svojim svežim i voćnim notama pomorandže i artemizije. Baršunaste note vanile daju ovoj mešavini senzualni dodir egzotike. Formulacija koja deluje 24h, šititi od neprijatnih mirisa bez zatvaranja pora. Naši veoma praktični dezodoransi su svi bez soli aluminijuma.  

Beneficije

Poseduje Natrue srtifikat i dermatološki je testitran na toleranciju kože. Bez antiperspiranata uključujući soli aluminijuma, veštačke konzervanse, mirise, boje i sirovine dobijene iz mineralnih ulja.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Sastojci

Sastojci

Slatki koren

Glycyrrhiza Glabra L.

Višegodišnji, uporan žbun sa dugim životnim ciklusom (oko 15 godina) koji dostiže visinu od 1-2 metra. U kozmetičkim proizvodima ekstrakti slatkog korena se koriste zbog njegovih antioksidativnih i umirujućih dejstava.

Destilat hamamelisa

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water

Destilat Hamamelisa ima osvežavajuće, blago zatežuće i učvršćujuće dejstvo na kožu. Zato je veoma pogodan sastojak za preparate za čišćenje kože lica jer je oplemenjuje i čuva njene karakteristike i vlažnost.   

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanosite svakodnevno na čist i suv pazuh.