Nar - Dnevna krema

Obnavlja i štiti kožu.

Dnevni prijatelj vitalnosti vaše kože, ova lako upijajuća krema štiti od štetnih dejstava slobodnih radikala.

Vodeća biljka

Nar

Nar, punica granatum, iako spolja deluje lomljivo i suvo, krije iznenađujuće bogatu i jedru unutrašnjost sa bezbroj semenki obloženih sočnim, crvenim mesom, tako da podsećaju na kamenčiće rubina

Saznajte više

O proizvodu

Opis

Weleda neguje drevnu mudrost koja nar smatra za simbol životne snage, vitalnosti i dugotrajnosti. U našoj laganoj, hranljivoj Dnevnoj kremi od nara, dragoceno ulje organskog nara pažljivo je pomešano sa uljem zlatnog prosa, argana i makadamije za regeneraciju kože tokom prirodnog starenja.

Beneficije

Antioksidant – štiti od slobodnih radikala. Regeneriše, sa dokazanim dejstvom na elastičnost, teksturu i sjaj kože. Bore su smanjene a koža je glatka. Pogodna kao podloga za šminku. 

www.natrue.org logo

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Sastojci

Sastojci

Open pomegranate fruit showing kernels

Ulje semena nara

Punica Granatum Seed Oil

Žuto do crvenkasto, relativno gusto ulje semena nara je jedno od ulja sa aktivnim agensima i obiluje retkom punicinskom kiselinom (nezasićena masna kiselina). Ovo dragoceno biljno ulje takođe ima antioksidantna svojstva i poboljšava regeneraciju kože pa se zato smatra izvanrednim sastojkom u preparatima za negu zrele kože koja je suva i pod stresom. 

 

Ulje semena susama

Sesamum Indicum Seed Oil

Ulje semena susama je savršeno ulje za masažu i koristi se za negu blede, suve i zrele kože,ali se takođe upotrebljava i kao preparat za omekšavanje kose. Ima odlično antioksidantno dejstvo, blagotvorno je za kožu i idealno kao bazno ulje za aktivna sredstva. Poseduje visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina kao što je linoleinska kiselina, a takođe sadrži i fitosterole i vitamin E (naročito gama-tokoferol).  

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Image of Facial Care - Pomegranate
Image of Facial Care - Pomegranate

Nežno umasirati na lice, vrat i dekolte nakon čišćenja i tonizoranja. Dejstvo kreme je poboljšano nakon upotrebe Seruma od nara. Pre nanošenja šminke sačekajte da upije nekoliko nekoliko trenutaka.