Nar - Krema za ruke

Štiti zrelu kožu od štetnih spoljnih uticaja.

Nežni dodir ulja semenki organskog nara za sposobne i vredne ruke.

Vodeća biljka

Nar

Nar, punica granatum, iako spolja deluje lomljivo i suvo, krije iznenađujuće bogatu i jedru unutrašnjost sa bezbroj semenki obloženih sočnim, crvenim mesom, tako da podsećaju na kamenčiće rubina

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Svakome je potrebna nežnost – tako je i sa vašim rukama. Zašto ih ne biste nagradili nesebičnom ljubavlju i brigom nara? Brzoupijajuća Krema za ruke od nara štiti vaše ruke od isušivanja koje uzrokuju voda, slobodni radikali i suv vazduh. Luksuzna mešavina ulja semenki organskog nara, ši putera, ulja susama i zlatnog prosa. Opuštena koža postaje čvrsta, suvoća nestaje, a vaše sposobne ruke ponovo postaju meke i osećaju se dobro.

Beneficije

Antioksidant – štiti od slobodnih radikala. Učvršćuje, omekšava i jača kožu, sprečava isušivanje i pojavu preuranjenih staračkih fleka. Visoka tolerancija čak i za osetljivu kožu.

+60%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ulje semena nara

Punica Granatum Seed Oil

Žuto do crvenkasto, relativno gusto ulje semena nara je jedno od ulja sa aktivnim agensima i obiluje retkom punicinskom kiselinom (nezasićena masna kiselina). Ovo dragoceno biljno ulje takođe ima antioksidantna svojstva i poboljšava regeneraciju kože pa se zato smatra izvanrednim sastojkom u preparatima za negu zrele kože koja je suva i pod stresom. 

 

Ulje semena susama

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Ulje semena susama je savršeno ulje za masažu i koristi se za negu blede, suve i zrele kože,ali se takođe upotrebljava i kao preparat za omekšavanje kose. Ima odlično antioksidantno dejstvo, blagotvorno je za kožu i idealno kao bazno ulje za aktivna sredstva. Poseduje visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina kao što je linoleinska kiselina, a takođe sadrži i fitosterole i vitamin E (naročito gama-tokoferol).  

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Umasirajte nežno u ruke, posebno nakon pranja i spoljniih aktivnosti.