Nar - Noćna krema

Noćna regeneracija kože i korekcija znakova starenja

Noćna nega za kožu koja prirodno stari. Ova bogata, hranljiva krema, pomaže regeneraciju ćelija kože tokom noći, uz pomoć dragocenog ulja semenki nara.

Vodeća biljka

Nar

Nar, punica granatum, iako spolja deluje lomljivo i suvo, krije iznenađujuće bogatu i jedru unutrašnjost sa bezbroj semenki obloženih sočnim, crvenim mesom, tako da podsećaju na kamenčiće rubina

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Kao što je vašem telu i duhu potrebno osveženje koje pruža dobri noćni san, tako i vaša koža upija našu, s ljubavlju napravljenu, vegansku* Noćnu kremu od nara. Dragoceno ulje semenki nara u kombinaciji sa uljem boražine i argana, apsorbuje se nežno, dok spavate, stimuliše obnavljanje ćelija, pruža antioksidativnu zaštitu, smanjuje bore i poboljšava elastičnost i teksturu kože. Probudite se sa svežom, mekšom, nežnijom i mladom onoliko koliko se vi sami osećate.


*Proizvodi koji su označeni kao veganski ne sadrže sirovine dobijene od životinja. Međutim, ne možemo u potpunosti isključiti da je došlo do kontakta ovih proizvoda i njihovih sirovina sa materijama životinjskog porekla tokom proizvodnog procesa.

Beneficije

Aktivira prirodnu regeneraciju, podstiče obnavljanje ćelija kože. Antioksidant – štiti od štetnog dejstva slobodnih radikala, smanjuje bore i učvršćuje kožu.

+74%

Učvršćena koža*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
+35%

Smanjena dubina bora*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ulje semena nara

Punica Granatum Seed Oil

Žuto do crvenkasto, relativno gusto ulje semena nara je jedno od ulja sa aktivnim agensima i obiluje retkom punicinskom kiselinom (nezasićena masna kiselina). Ovo dragoceno biljno ulje takođe ima antioksidantna svojstva i poboljšava regeneraciju kože pa se zato smatra izvanrednim sastojkom u preparatima za negu zrele kože koja je suva i pod stresom. 

 

Ulje semena susama

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Ulje semena susama je savršeno ulje za masažu i koristi se za negu blede, suve i zrele kože,ali se takođe upotrebljava i kao preparat za omekšavanje kose. Ima odlično antioksidantno dejstvo, blagotvorno je za kožu i idealno kao bazno ulje za aktivna sredstva. Poseduje visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina kao što je linoleinska kiselina, a takođe sadrži i fitosterole i vitamin E (naročito gama-tokoferol).  

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Pre spavanja, nakon čišćenja i tonizoranja, nanesite na lice, vrat i dekolte. Naneti onoliko kreme koliko koža može da apsorbuje. Dejstvo kreme je poboljšano ako se koristi nakon upotrebe Seruma od nara.