Nar - Regenerativno ulje

Antioksidativno ulje u kome se uživa, jer svačija koža treba da bude blistava.

Hranljivi, okrepljujući tretman sa inspirativnom, ženstvenom mirisnom notom. Dokazano poboljšava obnavljanje ćelija kože koja prirodno stari.

Vodeća biljka

Nar

Nar, punica granatum, iako spolja deluje lomljivo i suvo, krije iznenađujuće bogatu i jedru unutrašnjost sa bezbroj semenki obloženih sočnim, crvenim mesom, tako da podsećaju na kamenčiće rubina

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Zaštitite prirodnu lepotu vašeg tela svakodnevnim korišćenjem čistih, bogatih ulja. Mudri nar čuva vlažnost tamo gde je potrebna, u skrivenom srcu voća, i mi pažljivo presujemo ulje iz semenki zbog njihovih antioksidativnih i balansirajućih svojstava. Podmlađujuća ulja jojobe, susama i makadamije u kombinaciji sa svežim, mirisnim notama narandže, pelina i vanile. Harmonična poslastica za čula za mirisnu i osveženu kožu koja blista.

Beneficije

Stimuliše regeneraciju ćelija. Antioksidant koji štiti od isušivanja i preuranjenog starenja kože. Omekšava i učvršćuje kožu. Odlična tolerancija čak i za osetljivu kožu.

+50%

Poboljšano obnavljanje ćelija*

*Testirano nakon 14 dana primene
+13%

Čvršća koža*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ulje semena nara

Punica Granatum Seed Oil

Žuto do crvenkasto, relativno gusto ulje semena nara je jedno od ulja sa aktivnim agensima i obiluje retkom punicinskom kiselinom (nezasićena masna kiselina). Ovo dragoceno biljno ulje takođe ima antioksidantna svojstva i poboljšava regeneraciju kože pa se zato smatra izvanrednim sastojkom u preparatima za negu zrele kože koja je suva i pod stresom. 

 

Ulje semena jojobe

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Ulje semena jojobe je uljani tečni vosak koji je veoma sličan zaštitnom sloju ljudske kože. U isto vreme, ono podstiče barijernu funkciju kože i sprečava gubitak tečnosti, ali je pritom ne masti. Veoma je blagotvorno za kožu, lako se apsorbuje i zato je pogodno za sve tipove kože, a naročito za suvu kožu. Takođe je odlično kao bazno ulje, koje se ne kvari. 

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Kao svakodnevni tretman nege kože, nežno umasirajte malu količinu ulja na vlažnu kožu nakon kupanja ili tuširanja, kružnim pokretima, uvek u pravcu srca. Za opuštajuću kupku, pomešajte dva zatvarača ulja sa pola šolje mleka.