Nar - Serum

Intenzivni serum za lice koji jača i štiti kožu.

Serum za lice sa brzim dejstvom koji jača kožu. Sa hranljivim sokom nara, prirodnim borcem protiv slobodnih radikala.

Vodeća biljka

Nar

Nar, punica granatum, iako spolja deluje lomljivo i suvo, krije iznenađujuće bogatu i jedru unutrašnjost sa bezbroj semenki obloženih sočnim, crvenim mesom, tako da podsećaju na kamenčiće rubina

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Naš veganski* Serum od nara, dragoceni eliksir, obezbeđuje antioksidativno dejstvo koje utiče na vidljivu korekciju linija i bora. Pažljiva mešavina zlatnog prosa, hidratantne aloja vere i nara aktivira regeneraciju kože, čineći je čvršćom i blistavom. Koristiti ujutro i /ili uveče. Savršena priprema za Dnevnu ili Noćnu kremu od nara. 

*Proizvodi koji su označeni kao veganski ne sadrže sirovine dobijene od životinja. Međutim, ne možemo u potpunosti isključiti da je došlo do kontakta ovih proizvoda i njihovih sirovina sa materijama životinjskog porekla tokom proizvodnog procesa.

Beneficije

Antioksidant koji štiti kožu lica od slobodnih radikala i pospešuje obnovu ćelija kože. Intenzivno hidrira, učvršćuje, smanjuje bore i čini kožu gipkom i čvrstom.

+39%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano posle 30 minuta
+29%

Smanjuje bore*

*Testirano posle 28 dana

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ulje semena nara

Punica Granatum Seed Oil

Žuto do crvenkasto, relativno gusto ulje semena nara je jedno od ulja sa aktivnim agensima i obiluje retkom punicinskom kiselinom (nezasićena masna kiselina). Ovo dragoceno biljno ulje takođe ima antioksidantna svojstva i poboljšava regeneraciju kože pa se zato smatra izvanrednim sastojkom u preparatima za negu zrele kože koja je suva i pod stresom. 

 

Aloe Vera

Aloe Barbadensis Leaf Juice

Aloja sadrži proste i složene šećere, kao i vitamine i proteine u tkivu lišća u kom se skladišti voda. Gel aloje formira rashlađujući i zaštitni mukusni sloj na koži koji obezbeđuje i zadržava vlagu. Koristi se u preparatima za negu oštećene, iziritirane ili suve kože. 

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Pre hidriranja ujutru i uveče, naneti tanak, ravnomerni sloj na lice i izloženu kožu vrata. Izbegavati zonu oko očiju. Najefikasnije deluje kada se koristi pre Dnevne ili Noćne kreme od nara.