NATURALLY CLEAR gel za umivanje

Dubinsko čišćenje pora kod problematične kože.

Dubinski pročistite kožu, umirite je i ujednačite ten nežnom snagom prirode. Zbogom miteseri, bubuljice i fleke, dobro došla blistavosti!

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Ovaj lagani, pročišćavajući gel za umivanje koristi prirodne sastojke poput antibakterijskog ekstrakta kore vrbe i umirujućeg ekstrakta sladića - idealna kombinacija za problematičnu kožu.

Smanjuje lučenje sebuma i tako pomaže u zaustavljanju pojave nepravilnosti.

Gel je formulisan za svakodnevno otklanjanje nakupljenih nečistoća, ostavljajući pore dubinski pročišćenim i smanjujući mitesere. Ostavlja kožu blistavom i, najbolje od svega, vidljivo čistom.

Beneficije

Klinički dokazano dejstvo:

  • Koriguje bubuljice i mitesere
  • Reguliše višak sebuma, prosijavanje kože i crvenilo
  • Umiruje kožu bez isušivanja

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Sastojci

Sastojci

Koko-glukozid

Coco-Glucoside

Koko-glukozidi su blagi sufraktanti sa odičnim čistećim i penećim svojstvima. Dobijaju se iz biljnih ulja zbog čega su u potpunosti biorazgradivi. Koko-glukozidi su takođe veoma pogodni za čišćenje osetljive kože.  

 

Ekstrakt kore vrbe

Salix Alba/Daphnoides/Fragilis/Purpurea Bark Extract

Ekstrakt kore vrbe sadrži, između ostalog, salicin i polifenole. Deluje antimikrobno i omekšava kožu.

Destilat hamamelisa

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water

Destilat Hamamelisa ima osvežavajuće, blago zatežuće i učvršćujuće dejstvo na kožu. Zato je veoma pogodan sastojak za preparate za čišćenje kože lica jer je oplemenjuje i čuva njene karakteristike i vlažnost.   

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Koristite ujutro i uveče. Navlažite ruke mlakom vodom, a zatim istisnuti malu količinu sredstva za čišćenje u dlan. Naneti na lice i vrat, izbegavajući područje oko očiju i nežno masirati kružnim pokretima. Temeljno isperite mlakom vodom.