Neven - Umirujuća kupka za decu

Umiruje i opušta vašu bebu posle aktivnog dana.

Koža vaše bebe je dragocena – da biste okupali vašu bebu posle aktivnog dana, izaberite toplu vodu i dragocene prirodne biljne ekstrakte Umirujuće kupke za decu od nevena.  

Vodeća biljka

Neven

Biljka neven je suštinska odlika lekovitih i ukrasnih vrtova, kao i popularni baštenski cvet.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Opuštajuća kupka na kraju užurbanog dana je još važnija kad je koža veoma mlada. Bebina koža mora biti čista, i ona tek uči kako da pruža otpor spoljnom svetu oko nje. Pomozite joj da razvije svoju zaštitnu funkciju ekstraktom organskog nevena koji umiruje kožu i organskom majčinom dušicom koja zagreva i neguje. Neven stvara zaštitni sloj oko vaše bebe dok dopla vode umiruje i podstiče pospanost. Spokojni ritual pre spavanja, za vas i bebu.

Beneficije

Neguje, umiruje i pomaže razvoj zdrave kože. Nežno čisti. Pospešuje opuštajuće dejstvo tople vode koja podstiče miran san. Dermatološki dokazana, bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja. Ne sadrži surfaktante/tenzide.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ekstrakt cveta nevena

Calendula Officinalis Flower Extract

Procvetali neven prepoznaje se po svojim tipičnim cvetovima svetlo ili tamno-narandžaste boje. Sadrži različite karotenoide, flavnoide i saponine. Ekstrakti cveta Calendula Officinalis imaju umurujuće dejstvo i podržavaju regeneraciju kože.  

 

 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Švebiš Gmind, Nemačka

Neven

Saznajte kako se blistavo-narandžasti cvet nevena gaji u najvećem vrtu medicinskog bilja u Evropi kako bi pomogao u lečenju povreda i upala

Saznajte više
Map of Germany - Calendula Raw Material

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Baby Bath - Weleda
Baby Bath - Weleda

Pre upotrebe promućkajte bočicu i dodajte 2-3 kapi kupke u kadu sa toplom vodom. Promešajte rukom. Temperature vode bi trebalo da bude između 36° i 37°C.