Osvežavajući tuš gel za muškarce

100% prirodan – 100% vraća energiju. Savršen miris u laganom tuš gelu za muškarce.

Svako voli da miriše da lepo - ali ne želi baš svako da koristi hemijske sastojke. Weleda osvežavajući tuš gel za muškarce vam pruža svež, muški miris, čistu kožu i čistu savest.

 

 

O proizvodu

O proizvodu

Opis

 To mi zovemo svežim početkom. Prva stvar ujutru, nakon sportskih aktivnosti ili pre večernjeg izlaska, povratite snagu i elan i osvežite se potpuno prirodnim Weleda osvežavajućim gelom za tuširanje za muškarce. Jedinstven muški miris koji dobija od stimulišićeg ulja ruzmarina,  limuna i, muškarcima omiljenog, vetivera - travke koja ima blago antiseptičko svojstvo sa toplim, drvenkastim notama. Da li vrši posao? Da, vrši - koristeći samo prirodne čistače, koji pene, spiraju i odnose sa sobom znoj i neprijatne mirise. Ne isušuju kožu, ne štete planeti i definitivno prijaju svima koji vam se približe. Šta tu ima da vam se ne dopadne?

 

Beneficije

Blagi gel za tuširanje, lak za ispiranje, dobro peni i ne isušuje kožu. Veganski, bez glutena, bez sirovina dobijenih od minerlanih ulja, sintetičkih supstanci, boja ili parfema. Sadrži sirovine dobijene iz ulja jezgra palme i/ili soje.

 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.