Osvežavajući tuš gel za muškarce

100% prirodan – 100% vraća energiju. Savršen miris u laganom tuš gelu za muškarce.

Svako voli da miriše da lepo - ali ne želi baš svako da koristi hemijske sastojke. Weleda osvežavajući tuš gel za muškarce vam pruža svež, muški miris, čistu kožu i čistu savest.

 

 

O proizvodu

O proizvodu

Opis

 To mi zovemo svežim početkom. Prva stvar ujutru, nakon sportskih aktivnosti ili pre večernjeg izlaska, povratite snagu i elan i osvežite se potpuno prirodnim Weleda osvežavajućim gelom za tuširanje za muškarce. Jedinstven muški miris koji dobija od stimulišićeg ulja ruzmarina,  limuna i, muškarcima omiljenog, vetivera - travke koja ima blago antiseptičko svojstvo sa toplim, drvenkastim notama. Da li vrši posao? Da, vrši - koristeći samo prirodne čistače, koji pene, spiraju i odnose sa sobom znoj i neprijatne mirise. Ne isušuju kožu, ne štete planeti i definitivno prijaju svima koji vam se približe. Šta tu ima da vam se ne dopadne?

 

Beneficije

Blagi gel za tuširanje, lak za ispiranje, dobro peni i ne isušuje kožu. Veganski, bez glutena, bez sirovina dobijenih od minerlanih ulja, sintetičkih supstanci, boja ili parfema. Sadrži sirovine dobijene iz ulja jezgra palme i/ili soje.

 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Biorazgradiva formula

Supstance ili materijali su opisani kao “biorazgradivi” ako se mogu razložiti na manje komponente prirodnim procesima, na primer uz delovanje bakterija ili enzima, koji ih vraćaju nazad u prirodne životne cikluse planete. Pre tvrdnje o biorazgradivosti proizvoda, reprezentativne formule su testirali nezavisni instituti u skladu sa uputstvima koje postavlja  OECD (Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj).  Weleda ovde definiše biorazgradivost na sledeći način: proizvod označen kao “biorazgradiv” u skladu je sa zahtevima o biorazgradivosti prema OECD-u.