Pasji trn - Krema za ruke od pasjeg trna

Lagana, brzoupijajuća krema za ruke za svakodnevnu upotrebu.

Štiti i hidrira kožu vaših ruku dragocenim, bogatim uljima i svežim voćnim mirisom.

Vodeća biljka

Pasji trn

Moćna bobica sa okrepljujućim dejstvom na vitalnost

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Dragoceno ulje organskog pasjeg trna je bogato prirodnim sastojcima koji su potrebni za obnavljanje vaše kože, tako da je idealna za kožu vaših ruku, koliko god ona bila ogrubela i suva. Dodali smo mu lagano ulje susama da bi se mešavina lako upijala i izabrali revitalizujući iris mešavine ulja energičnog grejpfruta, slatke mandarine i dragocene sandalovine. Koža vaših ogrubelih ruku je hidrirana i postaje predivno meka i gipka.

Beneficije

Hidrira i čini ogrubelu, suvu kožu mekanom. Dematološki testirana, sertifikovana prirodna nega kože.

+12%

Mekša koža*

*Testirano nakon 28 dana primene
+13%

Povećana elastičnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Toskana, Italija

Pasji trn

Pasji trn, jarko-narandžasta bobica prepuna vitamina C, se gaji na severu Italije uz pomoć održivih biodinamičkih poljoprivrednih metoda. Saznajte više ovde.

Saznajte više
Image of Sea Buckthorn Italy - Buckthorn