Pasji trn - Ulje za telo

Lagani zlatni dodir za žednu kožu.

Presovano iz bobica i semenki sazrelih na suncu, ulje od pasjeg trna okrepljuje i hrani suvu kožu.

Vodeća biljka

Pasji trn

Moćna bobica sa okrepljujućim dejstvom na vitalnost

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Na retkom, suvom vazduhu planinskih predela, pasji trn skladišti energiju i hranljive sastojke u svojim malim, zlatno-narandžastim bobicama. Organsko ulje koje presujemo iz mesa bobica i semenki je izuzetno hranljivo, bogato nezasićenim masnim kiselinama i vitaminima i prirodno kompatibilno sa kožom koja ga lako apsorbuje. Mi ga kombinujemo sa lakoupijajućim uljem susama i miomirisnim eteričnim uljima, pružajući vašem telu zlatni sjaj i mekoću.

Beneficije

Bogato nezasićenim masnim kiselinama, stimuliše prirodnu regeneraciju kože. Hidrira, ublažava ogrubelost. 100% prirodni sastojci. Dermatološki testirano.

+30%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene
+25%

Smanjena ogrubelost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nežno izmasirajte kožu sa nekoliko kapi nakon tuširanja ili kupanja.