Skin Food puter za telo

Luksuzna, hranljiva nega za hidrataciju kože.

Nežna, kremasta tekstura koja se topi i prodire u kožu hidrirajući je, ne ostavljajući lepljiv, mastan trag.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Savršen za sveobuhvatnu hidrataciju i hranljivu negu kože, Weleda Skin Food puter za telo je bogat ši puterom, kao i puterom kakao semena, koji čine kožu delikatno nežnom. Nakon kupanja, Skin Food puter će zadovoljiti sva vaša čula, a kožu učiniti bogato hidriranom.

Beneficije

Štiti kožu od isušivanja i omogućava joj dugotrajnu hidrataciju. Dermatološki ispitano i ne sadrži sintetičke konzervanse, mirise, boje i materije potekle iz mineralnih ulja.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite nakon kupke ili tuširanja. Utrljajte u kožu do upijanja.

Saznajte više