Balzam posle brijanja

Prijatni, umirujući završetak vlažnog ili suvog brijanja.

Jednostavno, kao da se umivate svežom vodom, koristite ovaj blagi balzam na iziritiranoj koži posle svakog brijanja, vlažnog ili suvog.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Brijanje je stresno za vašu kožu, i zato ona zaslužuje da je nagradite blagim balzamom nakon svakog brijanja. U njega smo stavili umirujuću kamilicu, osvežavajući aloe vera gel i organska ulja jojobe i kokosa koja hidriraju. Svež, suptilni miris dolazi od aromatične gorke smole mire i prirodnih eteričnih ulja. To je lagana i efikasna mešavina, idelna čak i za osetljivu kožu.

Beneficije

Osvežava, opušta i smiruje iziritiranu kožu nakon brijanja, pružajući intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju. Blaga mirisna nota. Dermatološki ispitan, idelan za sve tipove kože uključujući i osetljivu kožu. 

+79%

Povećava vlažnost kože samo 15 minuta nakon upotrebe*

*Subjektivni osećaj 30 ispitanika 15 minuta nakon primene proizvoda
+80%

Umiruje kožu odmah po nanošenju*

*Subjektivni osećaj 30 ispitanika nakon 2 nedelje primene jednom dnevno
+77%

Koža ga brzo upija*

*Subjektivni osećaj 30 ispitanika nakon 2 nedelje primene jednom dnevno

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Pre upotrebe dobro pronućkati. Nežno utrljajte u kožu lica i vrata nakon brijanja.