Biljna pasta za zube

Jedinstvena kombinacija prirodnih biljnih ekstrakata za osetljive zube.

Snaga biljaka u blagom gelu koji efikasno osvežava i čisti vaša usta. Posebno nežan gel koji redovnim korišćenjem sprečava pojavu karijesa.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Osetljivim zubima i desnima je potrebna posebna nega kako se ne bi pojavile naslage plaka ili karijes. Biljna pasta za zube je naša najnežnija zubna pasta. Ekstrakti mire i kamilice pomažu u sprečavanju iritacija i ordržavaju oralno zdravlje, a silicijum-dioksid nežno čisti bez oštećivanja gleđi. Eterična ulja mente pružaju osećaj svežeg daha a ratanija jača meka tkiva u ustima. Redovna upotreba sprečava pojavu karijesa. 

Beneficije

Efikasno čišćenje zuba i desni. Redovno pranje štiti protiv karijesa, sprečava iritacije i ne oštećuje zubnu gleđ. Sertifikovana prirodna nega zuba. Bez šećera, veštačkih zaslađivača, surfaktanata, konzervanasa, aroma, boja ili sirovina na bazi mineralnih ulja. 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Redovno korišćenje Biljne zubne paste dva puta dnevno sprečava pojavu zubnog plaka.