Divlja ruža - Dnevno-noćni fluid za lice

Nežni hidratant koji omekšava i štiti kožu.

Osetite cvat i miris ruža u bilo koje doba dana ili noći, sa ovim blagim, lako upijajućim losionom za lice.

Vodeća biljka

Divlja ruža

Neukrotiva lepota u harmoniji sa snagom

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Ruža i punom cvatu –to ste vi kada dođete do faze u životu kada vam je potreban ovaj najnežniji hidratant. U našem Dnevno-noćnom fluidu za lice od divlje ruže koristimo ulje od semenki organski uzgajane muskatne ruže, pomešane sa ekstraktom rastavića i dragocene mire, a miris latica ruže iz Damaska pruža dodatni užitak vašim čulima. Vaša koža dobija vitalnost, sjaj i somotsku mekoću jasno ističući vaše mesto u svetu.

Beneficije

Podstiče proces razvoja kože i pruža efikasnu zaštitu protiv prvih znakova starenja – hidrira, ublažava fine linije, održava vitalnost, teksturu i elastičnost kože. Pogodna kao podloga za šminku. Dobra kompatibilnost sa kožom dermatološki testirana.

+41%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene
+23%

Povećana elastičnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Dadès Valley, Maroko

Damask ruža

Tokom sezone cvetanja,čitavom dolinom Dad u Maroku širi se miris damask ruža.

Saznajte više
Map of Morocco - Wild Rose

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite na lice, vrat i dekolte, ujutru i uveče nakon čišćenja i toniziranja. Veoma pogodna kao podloga za šminku – samo sačekajte da upije nekoliko trenutaka. Za intenzivniju hidrataciju, probajte Dnevnu kremu od divlje ruže.