Divlja ruža - Krema oko očiju

Nežna, neparfemisana krema za delikatnu kožu oko očiju.

Ublažite fine linije, smirite nadutost i pružite mladalačku vitalnost, izražajnoj i nežnoj koži oko vaših očiju.

Vodeća biljka

Divlja ruža

Neukrotiva lepota u harmoniji sa snagom

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Bilo da su vas preplavile emocije ili niste dovoljno spavali, vaše oči pokazuju kako se osećate. Krema oko očiju od divlje ruže sadrži dragocenu eufraziju koja umiruje umorne i iritirane oči, dok je ulje semenki organske divlje ruže posebno blagotvorno, jer sadrži nezasićene masne kiseline veoma pogodne za delikatnu kožu koje pomažu u formiranju hidrolipidnog sloja. Krema ublažava nadutost, prve bore i suvoću.

Beneficije

Pomaže proces obnavljanja kože, hidrira i omekšava dehidriranu kožu, ublažava fine linije oko očiju i smanjuje nadutost. Oftalmološki i dermatološki testirana dobra kompatabilnost za primenu oko očiju čak i sa kontaktnim sočivima. 

+29%

Smanjena dubina bora*

*Testirano nakon 28 dana primene
+19%

Mekša koža*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Dadès Valley, Maroko

Damask ruža

Tokom sezone cvetanja,čitavom dolinom Dad u Maroku širi se miris damask ruža.

Saznajte više
Map of Morocco - Wild Rose

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nežno utapkajte malu količinu kreme oko očiju, ujutru i uveče.