Divlja ruža - Noćna krema

Bogata noćna krema koja ishranjuje i omekšava.

Pružite vašim obrazima mekoću ružinih latica u noćnim satima, uz bogatstvo i miris ove osvežavajuće noćne kreme.

Vodeća biljka

Divlja ruža

Neukrotiva lepota u harmoniji sa snagom

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Tokom magičnih noćnih sati, Noćna krema od divlje ruže čini čuda za umornu, suvu i žednu kožu. Ulje semenki organski uzgajane divlje muskatne ruže u kombinaciji sa noćurkom, mirom i drugim prirodnim sastojcima koji vredno rade dok se vi odmarate. Koža je ishranjena, osvežena i regenerisana. Dočekajte novi dan sa svežom, odmornom i blistavom kožom.

Beneficije

Pomaže regeneraciju spoljnjeg sloja kože tokom noći, omekšava i ublažava fine linije, hidrira, ishranjuje i održava vitalnost i elastičnost kože. Dermatološki ispitana dobra kompatibilnost s kožom.

+15%

Smanjena dubina bora*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Svako veče, nakon čišćenja i toniziranja nanesite na lice, vrat i dekolte onoliko kreme koliko koža može apsorbuje.