Hidratantna krema za muškarce

Dnevna hidratantna krema svežeg mirisa koja se brzo upija.

Nega za muškarce zasnovana na prirodnim sastojcima. Celodnevno hidrira, štiti i neguje kožu lica. 

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Muškarci brinu o tome šta stavljaju na kožu - ali ne prave mnogo buke oko toga. Weleda je upotrebila svoje bogato iskustvo u formulisanju visoko efikasnog asortimana proizvoda za negu muškaraca.
Lagana hidratantna krema za muškarce sadrži organsku jojobu, ulje susama i ekstrakte korena belog sleza, koji štite, umiruju i hidriraju kožu. Jednostavna je za korišćenje, brzo se upija i odlično miriše.

Beneficije

Dubinski hidrira, osvežava i štiti. Koža postaje jedra, glatka i elastična. Dermatološki testirano. Idealno za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu.
Svež miris potekao od prirodnih esencijalnih ulja.
Bez veštačkih konzervansa, mirisa, boja i sirovina dobijenih iz mineralnih ulja.

+26%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Ujutro i uveče naneti količinu koja se brzo upija, na obrijanu i prethodno očišćenu kožu lica.