Lavanda - Opuštajuće ulje za telo

Najbolje ulje za opuštanje tela za normalnu i suvu kožu

Prirodni dar lavande – ulje za aromaterapiju sa holističkim dejstvom na kožu, čula i duh. Prepoznatljivi miris spokoja i mira.

Vodeća biljka

Lavanda

Čudo koje opušta i umiruje telo i dušu

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Ako tražite poklon od lavande za nekoga ko voli prirodu, onda je Opuštajuće ulje za telo od lavande savršen izbor. Sa mirisom koji odmah oslobađa stresa i stvara osećaj mira i blagostanja. Ova lagana kombinacija ulja organskog slatkog badema i susama veoma se lako upija. Idealno nakon stresnog dana, za podsticanje dubokog i mirnog sna. Izmasirajte se, udahnite duboko, i opustite se.

Beneficije

Smiruje, opušta i vraća harmoniju. Poboljšava hidrataciju kože i omekšava ogrubele delove kože. Dermatološki ispitano. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja.

+29%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene
+26%

Povećana čvrstoća kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Sastojci

Sastojci

Ulje lavande

Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Ulje lavande je eterično ulje koje se dobiva iz svežih vlati lavande. Pored drugih eteričnih ulja, koristi se za aromatizaciju.    

 

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite nekoliko kapi i nežno masirajte vlažnu, čistu kožu nakon tuširanja. Za još bolji efekat, očistite kožu Sapunom od lavande ili Kremastim gelom za tuširanje od lavande.