Krema za zaštitu od sunca za osetljivu kožu beba i dece SPF 50

Visoka, izuzetno vodootporna zaštita za decu

Naš najviši nivo zaštite od sunca, izuzetno vodootporna i sa ne-nano mineralnim UV filterima. Formula bez mirisa neguje osetljivu kožu.

 

 

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Iako mališani vole sunce, ono može biti prejako za njihovu osetljivu kožu. Od prvog trenutka nanošenja možete videti kako ova prirodna krema za zaštitu od sunca sa visokim faktorom čini kožu bezbednom, zahvaljujući beličastom sloju sa ne-nano mineralnim UV filterima koji odbijaju štetne UV zrake. Kokosovo i suncokretovo ulje iz organske proizvodnje čuvaju nivo vlage i hidriraju mladu kožu. Formula bez mirisa ima klinički dokazanu toleranciju čak i kod najosetljivijih tipova kože - kod beba, kao i odraslih.

Beneficije

•    Visoka UV zaštita SPF 50 od trenutka nanošenja
•    Pouzdano visoka vodootpornost
•    Isključivo sa ne-nano mineralnim UV filterima
•    Obezbeđuje hidrataciju
•    Suncokretovo i kokosovo ulje iz organske proizvodnje: hrane i jačaju prirodnu barijeru kože
•    Formula bez mirisa pogoduje veoma osetljivoj koži
•    Dermatološki i klinički testirano za sve tipove kože, čak i veoma osetljivu

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Korak

Naneti izdašno na lice i telo pre izlaganja suncu. Na koži ostaje vidljivi beli sloj, tako da se vidi gde je sve krema naneta. Izbegavajte kontakt sa tekstilom. Ponavljajte redovno nanošenje proizvoda kako biste sačuvali zaštitu, naročito nakon plivanja, brisanja peškirom i znojenja. Napomena: dugo izlaganje suncu može izazvati oštećenja kože, čak i sa nanetom SPF zaštitom, posebno kada je u pitanju mlada koža. Zato preporučujemo da decu obučete u laganu letnju odeću dugih rukava, kao i da borave u hladovini, naročito tokom najtoplihih delova dana.

Kako da uklonim ostatke proizvoda nakon izlaganja suncu?

Nakon izlaganja suncu, zaštitne filtere je neophodno temeljno ukloniti sa kože mališana. Naši SPF proizvodi za zaštitu osetljive dečije kože su izuzetno vodootporni, pa preporučujemo da ih obrišete pre kupanja deteta.

Nanesite malu količinu dečijeg Ulja za telo od nevena na vlažnu tkaninu. Uklonite proizvod kružnim pokretima, a potom isperite kožu toplom vodom.

Sada uživajte u kupanjcu! Sa Šamponom i tuš gelom od nevena ili Krem kupkom za bebe od nevena ili Šamponom i tuš gelom 2u1 za mališane.

Saznajte više

Savet:

Za uklanjanje peska i ostataka zaštitne kreme sa kože mališana preporučujemo Weleda dečije Ulje za telo od nevena. Ulje možete naneti na maramicu ili pamučni tupfer.