Neven - Masažno ulje

Nežna, intenzivna nega za masiranje osetljive kože .

Delikatna koža traži posebno nežan dodir. Masažno ulje od nevena se brine o osetljivoj koži dok masaža opušta celo vaše telo.

Vodeća biljka

Neven

Biljka neven je suštinska odlika lekovitih i ukrasnih vrtova, kao i popularni baštenski cvet.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Neven i kamilica, blagotvorne i nežne biljke, nesebično daju svoja eterična ulja vašoj koži dok vaše umorno telo uživa u opuštajućoj masaži. U kombinaciji sa svilenkastim uljem suncokreta i svežim mirisom eteričnih ulja, Masažno ulje od nevena je idealno za masažu koja umiruje i opušta mišiće, u isto vreme omekšavajući i hraneći vašu kožu.

Beneficije

Omekšava i hrani. Dermatološki testirano i pogodno i za veoma osetljivu kožu. Veganski i vegeterijanski proizvod. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ekstrakt nevena

Calendula Officinalis Extract

Ekstrakti nadzemnih delova nevena varijaju od žuto-zelenih do braon-zelenih nijansi. Sadrže različite karotenoide, flavnoide i saponine. Ekstrakti biljke Calendula Officinalis imaju umirujuće dejtvo i podržavaju regeneraciju kože.

 

Ekstrakt lista breze

Betula Alba Leaf Extract

Lišće breze sadrži flavnoide i tanine koji aktiviraju metabolizam kože i tečnosti u organizmu. Ekstrakti njenog lišća su idealni u izradi ulja za masažu kao i u preparatima koji omekšavaju kožu i podržavaju jačanje vezivnog tkiva.

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Masirajte mišiće sa nekoliko kapi ulja, najbolje na vlažnoj koži posle tuširanja ili kupanja.