Ratanija pasta za zube

Naša najbolja prirodna zubna pasta za osetljive desni.

Razvijena prema savetima zubara, koristeći prirodne ekstrakte korena divlje ratanije koji jača i sprečava krvarenje desni. 

Vodeća biljka

Ratanija

Ratanija je biljka koja nikada neće pobediti na takmičenju lepote. Ovaj gusti žbun obožava suve, kamenite predele i na prvi pogled ne deluje impresivno.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Ljudi koji žive u Andskoj regiji u Peruu, tradicionalno koriste koren ratanije za čišćenje zuba. Weleda poštuje njihovu mudrost i nadograđuje je u korist prirodnog zdravlja. Čvrst crveni koren je bogat taninima koji jačaju bolne desni, i ima prirodna antibakterijska svojstva. Za prirodno efikasnu zubnu pastu dodajemo umirujuću miru i osvežavajuće ekstrakte mente kao i čistače na bazi kalcijuma.

Beneficije

Redovna upotreba jača i tonizira desni i sprečava krvarenje, čisti zube i sprečava pojavu naslaga plaka. Dugotrajan osećaj svežine mente. Sertifikovana prirodna nega zuba. Bez šećera, veštačkih zaslađivača, surfaktanata, konzervanasa, aroma, boja ili sirovina na bazi mineralnih ulja.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Arekipa, Peru

Ratanija

Saznajte više o biljci ratanija, koja se održivo bere na Andima u Peruu i koristi u Weleda prizvodima za oralnu negu.

Saznajte više
Map of Peru - Ratanhia

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Redovno pranje zuba dva puta dnevno održava zdravlje desni i usta.