Ulje za masažu grudi za dojilje

Masirajte, zagrejte i stimulišite vaše grudi za dojenje.

Potpuno prirodno masažno ulje, sa uljem badema i eteričnim uljima koje priprema vaše grudi za ugodno i zdravo dojenje.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

To je najprirodnija stvar na svetu! Dojenje, ne samo da je dobro za zdravlje vaše bebe, već i za vašu međusobnu bliskost. Pripremite se za ovo iskustvo na najbolji mogući način, koristeći Ulje za masažu grudi za dojilje u poodmakloj trudnoći da biste zagrejale i opustile svoje grudi. Prirodna eterična ulja majorana, komorača i kima se tradicionalno koriste za podsticanje stvaranja mleka, dok masaža grudi podstiče zdravi protok mleka i smanjuju napetost u grudima za vreme trudnoće. 

Beneficije

Razvijeno od strane iskusnih babica i farmaceuta. Masaža grudi stimuliše prokrvljenost i zagreva tkivo grudi. Redovna masaža grudi pomaže pri dojenju. Dermatološki ispitano.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Od 38. nedelje trudnoće, nekoliko puta dnevno, masirajte grudi malim kružnim pokretima spreda i sa strane svake dojke. Izbegavajte bradavice i ne koristite neposredno pre dojenja.