Ulje za masažu za trudnice protiv strija

Sprečava pojavu strija i čini kožu glatkom i elastičnom.

Pomaže vašoj koži da očuva prirodni tonus i otpornost tokom i nakon trudnoće. Sprečite pojavu strija redovnim masiranjem prirodnim uljem. 

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Tokom trudnoće je vašem telu potrebna posebno nežna nega, tako da se osećate dobro i uživate u čarima prirode. Ulje za masažu za trudnice protiv strija štiti vašu kožu i podržava je tokom promena. Sa slatkim uljem badema, pšeničnim klicama bogatim vitaminom E i ekstraktom organske arnike koje sprečavaju pojavu strija, kao i dragocenim uljima ruže, mire, tamjana i neroli uljem koja mu daju nežni miris. To je čista, prirodna formula u harmoniji sa vašim telom tokom ovog čudesnog perioda. 

Beneficije

Sprečava pojavu strija, vidno poboljšava elastičnost i glatkoću kože. Održava vlažnost. Razvijena prema savetima iskusnih babica i farmaceuta, dermatološki ispitana i sertifikovana prirodna nega kože. 

+100%

Mekša koža*

*Subjektivni osećaj nakon 4 sedmice

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Upotreba

Koristite dva ili tri puta u toku dana od početka trudnoće i za vreme perioda dojenja, masirajući laganim kružnim pokretima kožu stomaka, butina, zadnjice i grudi.