Neven - Krem kupka za decu

Nežno čisti i hrani delikatnu kožu bebe.

Blaga, brižna kupka puna sunca iz organskog nevena koja čisti i hrani delikatnu bebinu kožu.

Vodeća biljka

Neven

Biljka neven je suštinska odlika lekovitih i ukrasnih vrtova, kao i popularni baštenski cvet.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Kupanje bebe nežno kao vaš dodir posebno blagom kupkom za delikatnu kožu. Toplota i nežna umirujuća svojstva suncem okupanog nevena i svilenkasto, slatko bademovo ulje i ulje organskog susama koji sprečava isušivanje u kupki koja dubinski hrani, zagreva i neguje kožu, nežno je čisteći – to je kupka posle koja će koža biti meka i smirena, sa ljupkim mirisom prirodno čiste bebe.

Beneficije

Čisti, hrani i sprečava sušenje kože. Podržava prirodne funkcije kože. Beba se oseća zgrejanom, zdravom i miriše ni na šta drugo osim na bebu. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja.Dermatološki dokazana kao izuzetno blagotvorna čak i za veoma osetljivu kožu.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Sastojci

Sastojci

Ekstrakt cveta nevena

Calendula Officinalis Flower Extract

Procvetali neven prepoznaje se po svojim tipičnim cvetovima svetlo ili tamno-narandžaste boje. Sadrži različite karotenoide, flavnoide i saponine. Ekstrakti cveta Calendula Officinalis imaju umurujuće dejstvo i podržavaju regeneraciju kože.  

 

 

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Švebiš Gmind, Nemačka

Neven

Saznajte kako se blistavo-narandžasti cvet nevena gaji u najvećem vrtu medicinskog bilja u Evropi kako bi pomogao u lečenju povreda i upala

Saznajte više
Map of Germany - Calendula Raw Material

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Image of Calendula Application - Mini
Image of Calendula Application - Mini

Promućkajte bočicu i dodajte 2-3 kapi kupke u kadu sa toplom vodom. Nežno promešajte rukom. Temperatura vode bi trebalo da bude između 36° i 37°C. Nakon korišćenja, isperite kadu kako biste sprečili pojavu fleka.