Ulje za masažu dečijeg stomaka

Prirodno bebi ulje koje umiruje bebin stomak i podstiče varenje.

Potpuno prirodno bebi ulje namenjeno malenom bebinom stomaku. Uživajte u bliskosti sa svojom bebom dok je masirate i umirujete. 

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Bebina prva komunikacija se odvija putem dodira i oboje uživate u toj bliskosti i nežnosti. Nežna masaža prirodnim bebi uljem utopljava i opušta bebu, pomaže joj pri varenju i sprečava stvaranje gasova. Razvijeno u saradnji sa babicama i farmaceutima Ulje za masažu dečijeg stomaka sadrži potpuno prirodna ulja majorana, kamilice i kardamona, na bazi laganog slatkog ulja badema. Ovo je savršeno prirodno bebi ulje – za vaše zajedničke trenutke.

Beneficije

Za opuštajuću masažu stomaka koja podstiče varenje i sprečava nadimanje. Dermatološki testirano, razvijeno prema savetima iskusnih babica i farmaceuta. 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Mum massaging baby's tummy - Weleda
Mum massaging baby's tummy - Weleda

U toploj sobi, zagrejte nekoliko kapi ulja između dlanova i nežno masirajte oko pupka u pravcu kazaljke na satu. Lagano pritisnite rukom dok masirate. Svaki pokret završite spuštajući se ka levoj butini kako biste ublažili stvaranje stomačnih gasova.