Neven - Krema za područje pelena

Nežna zaštita delikatne kože od nelagodnosti.

Nega bebinog najosetljivijeg područja uz podršku nežnog organskog nevena. Umiruje iritiranu kožu i ublažava crvenilo već prvog dana korišćenja.

Vodeća biljka

Neven

Biljka neven je suštinska odlika lekovitih i ukrasnih vrtova, kao i popularni baštenski cvet.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Organski neven ima poseban značaj za našu liniju proizvoda za negu beba. On ima prirodno antiupalno dejstvo pa tako za našu blagotvornu Kremu za područje pelena koristimo ekstrakte nevena i kamilice u kombinaciji sa slatkim uljem badema i susamovim uljem. Tako dobijamo veoma bogatu kremu koja smanjuje crvenilo i brižljivo neguje pelensku regiju. Blagotvorni anolin i cink oksid stvaraju zaštitu od vlage. Babice se slažu da nudimo izuzetan proizvod već 30 godina!

Beneficije

Štiti i brine se za delikatnu kožu pelenske regije. Smiruje iritacije i crvenilo, podstičući regeneraciju kože. Štiti od vlage. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja. Dermatološki testirana i izuzetno blagotvorna nega, čak i za veoma osetljivu kožu.  

+84%

Zaštita od vlage*

*Ocena roditelja nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Sastojci

Sastojci

Ekstrakt cveta nevena

Calendula Officinalis Flower Extract

Procvetali neven prepoznaje se po svojim tipičnim cvetovima svetlo ili tamno-narandžaste boje. Sadrži različite karotenoide, flavnoide i saponine. Ekstrakti cveta Calendula Officinalis imaju umurujuće dejstvo i podržavaju regeneraciju kože.  

 

 

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Applying Nappy Change Cream - Weleda
Applying Nappy Change Cream - Weleda

Nanesite na celu pelensku regiju nakon pažljivog čišćenja.